hey how ya doing?

05 January 2018

Hellurei! Mä halusin pitkästä aikaa kirjoitella ihan vaan pikaisesti kuulumisia, miten mulla on mennyt ja mitä tulee tapahtumaan! Mulla menee oikeesti aika kivasti, pientä joulunjälkeistä masennusta lukuun ottamatta, haha. Mutta enää 12 kuukautta seuraavaan - jes!

heyMulla alkaa ensi viikolla koulu! Tätä on kyllä odotettu jo niin himputin kauan et huhhuh. Kyseessä ei siis ole se kauppis, mistä oon täällä ihan tarpeeks höpöttänyt, mutta syksyn haussa mä pääsin ammattikorkeaan ja virallisesti asumaan Helsinkiin. Mä rakastan tätä kaupunkia. Ja oon kyllä ilonen, että pääsin just tänne opiskelemaan ja vielä ekaan vaihtoehtooni! Alakin vaikuttais (ainakin vielä) just hyvältä mulle - ei se kauppis sitä näköjään ollut. Tuun varmasti kirjottelemaan fiiliksiä koulun alkamisesta teille!

My school is starting next week! Oh I've waited for this to happen way too long. And no it's not the school of economics I've babbled about in my blog, but I got in to the university of applied sciences in Helsinki. I love this city and I'm so grateful that I got in to my first option! I think that line is for me (at least for now) - the school of economics clearly wasn't. I'll definitely share my thoughts when the school starts properly.

hey 2Blogin kirjoittaminen on jäänyt nyt vähän vähemmälle, koska joululomalla jätin mun molemmat kamerat vanhemmilleni ja ilman niitä on pikkusen vaikea keksiä materiaalia blogiin. Mutta nyt on kamerat mun hyppysissä ja monta postausta luonnoksissa odottamassa kuvia! Halusin tuossa joulukuun lopussa kuitenkin ottaa vielä loppukirin ja saada sen 70 postausta postattua, vaikka sekin kuulostaa tosi vähältä... Mutta noh, tänä vuonna tähtään siihen, että postaisin säännöllisemmin ja enemmän, mutta en uskalla luvata mitään. Harmittaa kyllä, että muutama postaus nyt viivästyi kameroiden takia, mutta eiköhän ne tänne kohta ala ilmestyä.

I left both of my cameras to my parents house after the holidays and without them it's pretty hard to make blog posts. But now I have them with me again and I can finish the posts I've started. At the end of December I wanted to reach 70 posts for this year, which still sounds very little... But this year I really want to post more regularly and more in general, but I won't make any promises. I'm bit bummed that I missed couple of posts because of the cameras, but I hope I can publish them in a bit.

hey 3Ja niin kuin mä tossa viime postauksessa mainitsin, mä haluaisin uskaltaa enemmän. Ja just nyt mua kiinnostais kokeilla videoiden tekemistä! Tää on siis vasta ajatus, mutta mitä mieltä te ootte? Kiinnostaisko teitä nähdä videoita multa? Se jos jokin nimittäin olis mulle suuri harppaus tuon uskaltamisen kanssa. Mä päätin myös tämän postauksen kanssa julkaista kuvia, mitä en yleensä julkaisisi. Nämähän olis aika varmasti mennyt roskakoriin, mutta niin - ei aina tarvii olla täydellinen.

And this year I want to have more courage to do the things I wouldn't do. And right now I'd love to try making videos! This is only an idea, but what do you guys think? Would you like to see videos from me? That would be something very big to build my courage. With this post I decided to pick the photos, I usually wouldn't publish. These pics would've end up to the trashcan, but really - you don't have to be perfect all the time.


 Ja hei, miten sulla menee?
And hey, how ya doing?
Follow me on Blogger or Bloglovin

20 comments

 1. Maailman paras tunne on kyl päästä opiskelemaan siihen kouluun joka oli vaihtoehtona ensimmäisenä ja Helsinki on kyllä ihana paikka asua. Vaikka moni sanoo ettei ihan ytimessä tahtoisi asua niin onhan Helsinki paljon muutakin kuin Tuomiokirkko, Rautatieasema, Kiasma ja Aleksanterin katu. Se on upea kaupunki seikkailla. Nimimerkillä kokemusta kahdenkymmenen vuoden takaa :D
  Jos sulla on pientäkin halua alotaa videoiden tekoa nii alota ihmeessä! Kameralle puhuminen on oikeasti todella kivaa kun siihen alkaa tottumaan ja kuten blogin tekemisessä videoitakin voi tehdä miten itse tahtoo. Itse oon ainakin innokas katsomaan sun videoita :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä! :) Oon aina ollut sitä mieltä, että Helsinkiin en ainakaan muuta, mutta tällain pari vuotta puoliks täällä asuneena, en kyllä kaipailekaan vielä muualle. :) Ja hei kiitti tsempistä, oon mä jotain jo harjotellutkin - saa nähdä milloin päätyy sit videoita blogiin! :-)

   Delete
 2. Joo videot kiinnostaa! Onnea koulupaikasta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva kuulla! Kiitos paljon Jenni! <3

   Delete
 3. Paljon onnea opiskelupaikasta! Olis tosi kiva nähdä sulta videoita, niitä on aina mukava katsoa blogien lukemisen lisäksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sini! :-) Jihuu, kiva kuulla! Pitääkin alkaa tosissaan miettimään niiden tekemistä! :)

   Delete
 4. Nää kuvat on mun mielestä tosi hyviä! ♥ Uuu, toi uusi koulu kuulostaa mielenkiintoiselta, mielelläni kuulen siitä myös lisää. Ja videot on aina tosi kivoja, joten sultakin olis kiva nähdä niitä :) Mulle kuuluu ihan hyvää. Maanantaina olisi aika palata kolmen viikon jälkeen takaisin koulun penkille ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tykkään oikeasti mennä takaisin kouluun :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sofia! <3 Hei sama täällä - tällein kolmen vuoden odottamisen jälkeen, ootan kyllä kans innolla sinne koulun penkille pääsemistä! :-D Pitääkin kirjotella, miten lähtee sujumaan sit siellä! :-)

   Delete
 5. Jesjesjes, hyvä Sanni!! Sä teit sen - paljon onnea opiskelupaikasta! <3<3 Ja sanon ehdottomasti jyrkän joon videoille, sä jos kuka olisit oikea henkilö niitä tekemään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Ada! <3 Kiitos superisti kannustuksesta! :-) Pitää harkita nuita videoita, olis kiva kokeilla jotain uutta!

   Delete
 6. Onnea opiskelupaikasta multakin! :)

  ReplyDelete
 7. Onnea koulupaikasta :) Vaikuttaa kivalta blogilta, liityin lukijaks.

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Emmi! Tervetuloa! ♥ Meenkin tsekkaamaan sunkin blogisi! :-)

   Delete
 8. Paljon onnea opiskelupaikasta ja ihanaa koulun alkua :) Se on kyllä paras tunne kun pääsee siihen mieluisimpaan vaihtoehtoon sisälle♥ Koulujutut kiinnostavat kyllä, sillä itselläni alkoi fuksivuosi nyt syksyllä, joten on mielenkiintoista lukea muiden postauksia heidän aloihinsa ja kouluun liittyen :> Ja jeps myös mä näytän peukkua videoille!

  anskisss.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! ♥ Oli kyllä erikoinen tunne, kun oli tottunut niihin hylkäyksiin haha! :-D Pitääkin alkaa sumplia niiden videoiden kuvaamista! :)

   Delete
 9. Hei hyvää uutta vuotta sulle! Onnea koulupaikasta! Ja sulta olisi todella kiva saada videoita.

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin! ♥ Kiva kuulla, että tykkäisit! :)

   Delete
 10. Tosi paljon onnea opiskelupaikasta!<3 Ja hei joo, ehdottomasti videota! :) Tykkään kokonaisuudessaan aina enemmän blogeista, mutta silti videot niissä on niin parasta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon kiitoksia Elli! ♥ Jee, ihana kuulla, että tykkäisit! :)

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.