winter tag

17 December 2017

wintertagPidätkö kylmästä?  Voih kyllä! Ainakin nyt kun ei ole (vielä) kylmä, niin kaipaan niitä kirpeitä pakkassäitä. Silloin on vasta talvi kun varpaat jäätyy, vaikka olis villasukat jalassa.

Glögi, tee, kaakao vai kahvi?  Mä niin haluaisin vastata glögin tai teen, mutta todellisuudessa juon kuitenkin aina kahvia, eli mun on pakko vastata kahvi. Mielellään Löfbergiä kauramaidolla.

Lempi vaate/asuste talvella?  Hmm, lempivaatteeni on ehdottomasti neulemekko ja lempiasusteeni talvella on paksu huivi, johon voi kääriytyä ja käyttää vaikka vilttinä!

Lemppari talvielokuva?  Mun ehdoton lempparini on Rakkautta vain - niin ihana ja sympaattinen elokuva! Muita kivoja jouluisia/talvisia leffoja on Joulupukki ja noitarumpu, Lumikuningatar ja Joulutarina.

wintertag (2) Mitä toivot joululahjaksi?  Ensimmäinen toiveeni oli tosiaan juttuja bujoilua varten, koko kirjeeni joulupukille löydät täältä.

Sataako siellä lunta, missä asut?  No eipä ole hirveästi lunta näkynyt - enemmänkin loskaa, mutta toivon, että jouluksi sataisi ainakin sinne kotipaikkakunnalle. ♥

Lempikappaleesi?  Luulen, että tässä kysytään lempijoululaulua ja mun ehdoton lempparini on The Christmas song Nat King Colen laulamana sekä Walking in the air Mimicking Birdsiltä. Noin ylipäänsä mun lempikappale tällä hetkellä on Dan Auerbachin Shine on me.

Parasta talvessa?  No totta kai joulu! Ja onhan talvessa sitä omaa fiilistä. Rakastan erityisesti sitä fiilistä, kun on ulkoillut ja pääsee suoraan saunaan lämmittelemään! Ja päinvastoin, saunasta pääsee helposti viilentymään ulos!

wintertag (3)Do you like the cold weather?  Oh yes - at least now, when it's not so cold. I just love when it's freezing cold and you can't feel your toes, cause that's winter eh?

Mulled wine, tea or coffee?  I'd love to answer mulled wine or tea, but the truth is that I drink coffee all the time, so I must answer coffee...

Favorite winter accessories/clothes in winter?  My favorite clothing is a jumper and my favorite winter accessory is a big scarf, that you can also use as a blanket!

Favorite holiday movie?  My ultimate favorite holiday movie is Love Actually - it's just so good and sympathetic! There're also many Finnish holiday movies to recommend Santa Claus and the Magic Drum and Christmas story.

wintertag (4)
What do you wish for Christmas?  I wrote a letter to Santa here and the biggest wish I had is the stuff for bullet journaling!

Does it snow where you live?  Well, not at the moment and if it does, it's usually just wet snow. But I'm hoping for white Christmas! 

Your favorite song?  I guess this means favorite Christmas carol and that is The Christmas song from Nat King Cole and Walking in the air from Mimicking birds. And in general my favorite song atm is Shine on me from Dan Auerbach.

Best thing about winter?  Well of course Christmas! And winter has its own feeling to it. I love it when you've been out in the cold and after that you can warm yourself up in sauna. 

Pitkästä aikaa tag-postausta, tykkään tehdä ja lukea näitä erityisesti näin joulun alla. Tämän tag-haasteen nappasin Sofian blogista. Ja jos tykkäsit, tee ihmeessä itsekin! Postauksen kuvat on otettu vuosina 2015 ja 2016. Ps. Enää viikko jouluaattoon! ♥
Follow me on Blogger or Bloglovin

9 comments

 1. Ihana postaus ja upeita kuvia <3 Lumikuningatar-leffasta en oo kuullutkaan, pakko pistää nimi korvan taa!

  http://erelkee.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! ♥ Hahaa hei, sen leffan löytää youtubesta (https://youtu.be/3QJQqE3edRE) ja varoitan, se on erittäin vanha - itse tykkään siitä sen nostalgisuuden takia! :-D

   Delete
 2. Kauniit kuvat♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia, voisin kyllä toteuttaa tän omassa blogissani :D♥

  maripulliainen.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Mari! Tee ihmeessä säkin! :-)

   Delete
 4. Upeita kuvia ♥ Tuo Lumikuningatar oli mullekin ihan uusi leffa, pitääpä kurkata se tuolta Youtubesta, koska kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia! <3 Hahaa, toivottavasti tykkäät, siinä jos jossakin on kunnon nostalgiaa! :-D

   Delete
 5. Niin kauniita kuvia! Pitäisi käydä enemmän kuvaamassa itsekin, vielä kun tätä lunta tänne asti sataa :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.