lenovo 2 in 1 laptop

08 December 2017

lenovoyoga a12Mulla on ollut pitkään ongelmia oman Asuksen läppärin kanssa - yli vuoteen siinä ei ole toiminut äänet ja on ihme, jos saan sen edes päälle ongelmitta. Kun omaa läppäriä ei ole ollut, oon käyttänyt Eliaksen konetta, mutta omasta koneesta oon kuitenkin haaveillut. Mietin myös tablettia yhtenä vaihtoehtona, mutta kannettavan olisin kuitenkin hankkinut sen lisäksi - ainakin jossain vaiheessa. Lopulta (muutaman mutkan kautta) löydettiin Lenovon YOGA A12, joka on läppärin ja tabletin yhdistelmä. Kuulostaa siis aika buenolta!

I've had a bunch of problems with my old laptop - there's been no audio for over a year and it's a miracle if I could even open it. The time I haven't had my own computer, I've been using my boyfriend's laptop, but of course it's different - when something is yours, it is yours. I also thought about getting a tablet, but I definitely wanted a laptop. Eventually we found this 2 in 1 laptop YOGA A12 from Lenovo.

lenovo yogaLenovo on mulle merkkinä melko uusi ja oon ehkä hieman tiedostomattomasti vältellyt sitä - jotenkin mulla on ollut ihan väärä kuva Lenovon koneista. Ihastuin kuitenkin tähän näppärän koon ja kätevyyden takia. Tätä voi taitella haluamaansa asentoon, joko läppäriksi tai tabletiksi. Halo-näppäimistö ilmestyy esille aina tarvittaessa. Läppärinä mä tätä oon pääasiassa käyttänytkin - oikein passeli blogin kirjoittamiseen. Toki tähän näppikseen on tottumista, mutta kyllä tämä tästä! Ja vaikka tässä onkin ihan perus läppärin hiiri, kosketusnäyttö helpottaa ihan mielettömästi selailua!

Lenovo as a brand is quite a new one to me. I think I've avoided it unconsciously and had a totally wrong image of it. I fell in love with this one's sleek appearance and small size. You can bend it however you like, use it as a tablet or as a laptop. The halo keyboard shows up when you need it. I've used it mostly as a laptop, cause it's a great device to write a blog. The keyboard is something you need to get used to, but it's nothing too big a flaw. And even though this has the regular laptop touchpad, the touch screen helps a lot when scrolling the pages.

lenovo yoga (2)
Muutaman kuukauden käytön jälkeen, voin sanoa että tykkään! Mun käyttöön tää sopii paremkin, kuin hyvin! Eihän tää ihan perusläppärille vedä vertoja, esimerkiksi kuvien muokkaamisen teen aina Photoscapella, jota tähän ei saa ladattua. Mutta perustablettiin verrattuna, tämä on huomattavasti monipuolisempi ja ainakin omasta mielestä parempi. Netflixin katsominenkin on mukavempaa, kun koneen saa väännettyä parempaan asentoon - siitä tulee tuo yoga-nimikin.

After using this a couple of months I can say that I likey! It's very suitable for my needs! It isn't a proper laptop, since I can't download my photo editor to it. But compared to a regular tablet, this is definitely much more multifaceted and in my opinion it's better. Watching Netflix is even nicer when you can bend the laptop as you like - that's why it's called yoga.

lenovo halo
Kuten monet mun lukijoista on varmaankin jo huomannut, menen tarjousten perässä ja tällaiset 2 in 1-villitykset on niin mua - ihan takeista läppäreihin, haha. Tämäkin Lenovo oli lähes puoleen hintaan ja mun mielestä tää oli yks parhaimmista sijoituksista pitkään aikaan! Suosittelen lämpimästi tätä, jos etsitte jotain hieman tablettia parempaa laitetta, esim. opiskelua taikka blogin kirjoittamista varten. Miten on, alatteko jo kyllästyä näihin mun hyvin käytännöllisiin alelöytöihin? Mua lähinnä huvittaa, kuinka ylpeä oon mun hyvistä ostoksista ja siksi niitä mielelläni esittelenkin!

Many of you might remember how much I like everything that's 2 in 1 - all the way from laptops to jackets haha! This was also half price and in my opinion this is one of the best investments I've made in a long time! I highly recommend this, if you're looking for something little better than just a tablet, for example for studying.

Onko sulla kokemusta 2 in 1 kannettavasta? Kivaa viikonloppua!
Follow me on Blogger or Bloglovin

10 comments

 1. Wow! Näyttääpä ja kuulostaa hirmuisen kivalta läppäriltä! Varsinkin kun voi käyttää sekä tablettina! Merkkinä tämä Lenovo onkin mulle ihan uus tuttavuus :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Tää on ollut kyllä kätevä! :-)

   Delete
 2. IHANA! Haluan. Mun pitäis ostaa uus kone ja just tollanen 2 in 1 kone on ollut mielessä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa! Suosittelen! Lenovolla on näitä yoga-laitteita paljon muitakin! :)

   Delete
 3. Uuu tää kuulostaa tosi kätevältä, on varmasti ihan huippu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvin on kyllä palvellut ja sopii mun käyttöön kuin nakutettu - täydellinen blogin kirjottamiseen ja Netflixin kattomiseen! :-D

   Delete
 4. Toi näppäimistö näyttää kyllä hauskalta :D Voisin kyllä kuvitella hankkivani tällaisen sitten kun tästä mun nykyisestä läppäristä alkaa aika jättämään. Olis just täydellinen mulle, kun katon niin paljon Netflixiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa hei suosittelen, jos tulee tarvis uudelle koneelle ja Netflixin kattelu laitteelle! :-D

   Delete
 5. Me ostettiin äidille lahjaksi Lenovon Yogabook (vai mikäs se nimi nyt olikaan :D), tosi samanlainen kuin tuo mutta se on vissiinkin enemmän vaan tabletti :) Varmasti hyvä laite tää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei joo, mun poikaystävällä on myös joku yogabook, joka on pikkusen pienempi kuin tämä ja just vähän tablettimaisempi! :-D Ollaan kyllä molemmat tykätty näistä! :-)

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.