wall decor w/ bga nordic

23 November 2017

* yhteistyössä BGA Nordic
bganordicbganordic 2bganordic 3decorlinajohanssonMä rakastan estetiikkaa ja kaunista sisustusta. Värejä ja kontrasteja, yksityiskohtia ja kokonaisuutta. Oon kuitenkin mielestäni aika lailla huono sisustamaan, etenkin kun puhutaan niistä kodin "koristeista". Ostelen kotiin enemmänkin kaikkea hyvin käytännöllistä - astioita ja sen sellaisia. Mutta tähän saattaa hyvinkin tulla muutos.

Pääsin nimittäin tekemään yhteistyötä BGA Nordicin kanssa. He ovat valokuvausliike alunperin Pohjois-Ruotsista, joka toimii tänä päivänä verkossa ympäri Pohjoismaita. BGA Nordicilta löytyy laaja valikoima julisteita sekä kehyksiä, joista varmasti löytyy kaikille mieluinen! Lisäksi sivuilta löytyy valokuva-albumeja ja kaikkea valokuvaamiseen liittyvää. Itse ihastuin tähän mielettömän söpöön Lina Johanssonin September julisteeseen. Tää on kooltaan 50x70, eli melko isokokoinen ja ainakin mun mielestä katseenkiinnittäjä! Pakko myöntää, että kaikki kyseisen artistin julisteet olivat mun mieleen ja varmasti hankin vielä lisääkin! Tykkäättekö te koristella kotianne ja jos tykkäätte, miten?

I love aesthetics and a beautiful home. Colors and contrasts, details and the wholeness. But I must say, I haven't really done home decor much, especially when it comes to actually decorating. I'm more of a practical person and buy stuff that I need. But that might be changing. Cause I got the chance to work with BGA Nordic, which is a photo company originally from Northern Sweden, that nowadays sells posters, frames and everything related to photography all over the Nordic Countries. I fell in love with Lina Johansson's poster called September - and in my opinion, it is such an eye-catcher! In fact all the posters from this artist How do you decorate your home?

12 comments

 1. Supersöpö juliste! Mun seinät on tällä hetkellä ihan tyhjät ja valkoiset, mutta suunnitelmissa on hankkia joitain kivoja sisustusjulisteita valkoisuutta piristämään. Tai postikortteja, pitää vielä miettiä :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa joo, no tääki oli mun ensimmäinen seinäkoriste, että pitääkin miettiä miten alkaa täyttää seiniä vähän enempi! Postikortit kuulostais söpöltä! :-)

   Delete
 2. Vitsi toi on nätti! Ite tilausta tehdessä en ees huomannut tollasta. Tosi kaunis. 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö! Ite kiinnitin ensimmäisenä tähän huomion, haha! :-D

   Delete
 3. Aivan ihana juliste, niin söpö!♥ Itekki oon aika samanlainen kuin sinä, että enempi miellään ostan käyttöastioita kuin ihan vaan koristeita :D Tosi nätti banneri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, hauska kuulla! :-D Ja kiitos paljon! :)

   Delete
 4. Oi miten nätti! <3 Tykkään kun nuo pisarat jatkuu tuon valkoisen kehyksen ulkopuolelle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Kaikki pienet yksityiskohatkin tekee tosta julisteesta ihan täydellisen! :)

   Delete
 5. Toi on kyl tosi ihana juliste! Ite en oo koskaan oikeen mitään sisustusjuttuja ostellu, vaikka tykkäänkin tosi paljon kaikenlaisista pienistä ja suurimmistakin koristeista joita voi omaan sisustukseen lisätä. Nyt kun on kunnolla päässyt asettumaan asuntoon näin vuoden jälkeen on nyt sisustus se johon lisään hitaasti mutta varmasti erilaisia juttuja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, harvemmin tulee osteltua niitä. Etenkin jos on rajatusti tilaa, niin ei sinne ihan mitä tahansa ostellakaan! :D

   Delete
 6. Aivan ihana fiilis tossa julisteessa! :) Tosi kauniit kuvat oot myös saanut otettua siitä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös ookin! Itekin tykkään tosi paljon! :) Ja kiitos paljon! <3

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.