christmas all year round

17 September 2017

Mun on pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta oma postauksensa jo pitkään, mutta nyt tää on taas syksyn tullen lähtenyt käsistä, etten voi pitää tätä sisälläni. Joulutus on nyt virallisesti alkanut. Jo muutama kuukausi sitten se alkoi, mutta nyt halusin paljastaa sen täällä bloginkin puolella. Joulu on mulla mielessä oikeastaan ihan ympäri vuoden, mutta aina juhannuksen jälkeen - tai joskus jopa ennen sitä - mulle tulee kova ikävä joulukuuta ja alan sitä jo odotella.

Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa, mulla ja mun monilla läheisillä on silloin synttärit, pääsee mökille uimaan, saa syödä jätskiä ja ynnä muuta. Silti joulu on mulle niin iso osa vuotta, että mun on vaikea osata nauttia tämänhetkisestä ajasta - se on harmi ja harmittelen sitä itsekin usein. Joulutus on kuitenkin osa mua ja vaikka mua siitä välillä sätitäänkin, no can do, tällainen mä olen.

christmasallyearround Oon päivittänyt mun joulun soittolistaa, luukuttanut sitä, lueskellut joulu-foorumeita, metsästänyt joululahjoja ystäville ja avannut taas mun joulu-tumblrin. Mulle pelkkä kahvikupponen saattaa laukaista jouluttamisen, vaikka siitä onkin nyt tullut kovin arkinen asia. Nuorempana join kahvia ainoastaan jouluttamisen aikaan.

Muistan kuinka viime vuonna näihin aikoihin, olisin niin kovasti halunnut tästä aiheesta tehdä postauksen, mutta jätin sen vielä julkaisematta. Ehkä en halunnut antaa itestäni hassua kuvaa uusille lukijoille, mutta noh nyt saatte kestää - haha! Tosin tein kyseisen postauksen hieman myöhemmin, jonka voit lukaista tästä. Kyllä mä nimittäin edelleenkin häpeilen mun jouluttamista ja oonkin yrittänyt vähän hillitä itseäni.

Onneksi mulla on kohtalotovereita ja pääsen välillä jouluttamaan myös siskojeni kanssa. Ja mähän tiedän, että teitä on myös siellä ruudun toisella puolella - paljastakaa itsenne ja teidän joulutusjuttunne! ♥

I love Christmas. All year round. Even though I love all seasons, Christmas is within me the whole year. I've been waiting for holidays since June and it's a shame that I can't live in the moment. But Christmas is part of me and no can do - this is me. I've updated my holiday playlist and opened my Christmas-tumblr. Last year I really wanted to make this post, but since it was my first year blogging I didn't want to make myself look like a fool, but now I don't care - haha! But I wrote it a little later that year and you can read it right here. But I'm glad cause I know I have Christmas fellows - reveal yourself!
kuvat tumblrista / pics are from tumblr

17 comments

 1. Ah, joulu on kyllä niin ihana juhla♥ Itekki ootan sitä kuin kuuta nousevaa!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa että joku muukin on hulluna jouluun! Mäkin oikeesti kaipaan joulua ympäri vuoden ja heti syksyn tullen on mun mielestä jo joulu. Alan myös ehdottomasti käyttämään tätä sun uutta verbiä jouluttamista - upee sana, jota en tiennyt tarvitsevani 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva kuulla! ♥ Ja jouluttaminen on täydellinen sana kuvaamaan tätä hullutusta! :-D

   Delete
 3. Olin ensin ihan että "voi ei! ...ensimmäinen joulupostaus". En voinut uskoa että on olemassa joku joka aloittaa jouluttamisen aikaisemmin kuin minä itse haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaa, noh pitäähän jonkun olla se ensimmäinen! :D

   Delete
 4. Itsekin odotan jo joulua, mutta pyrin hillitsemään itseäni vielä jonkun aikaa :D Mutta heti kun on marraskuun ensimmäinen päivä niin joulun soittolista ja koristeet tulee käyttöön!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tiedän tunteen! Itekin joulutan enemmänki itekseen, ettei muille mee hermot vielä muhun. :D

   Delete
 5. Ihana kun joku odottaa joulua noin innolla! <3 Mä oon miettinyt joulua vasta siten että oon etsinyt kivoja mahdollisia lahjoja netistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin, onhan sekin jo jotain! :-) Ja hyvähän niitä on jo kattoo, jos netistä tilaa - ainakin ehtii sit perille! :D

   Delete
 6. ILMOITTAUDUN!!! HETI!! <3 Joulu on paras, itsekin laitoin eilen jo valot ikkunaan. ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa I know Ada - I know! ♥♥ Ei oo enää pitkä aika! :-)

   Delete
 7. VOi hitto, tääl ei kyllä odoteta viel joulua muuten kun että pääsis laittamaan sen ihanan tekokuusen taas pystyyn minkä ostin viimevuonna! :)

  ~ Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
 8. Ihanaaihanaaihanaa!<3 täällä myös yksi ihan jouluhullu, joulu on ihaninta aikaa! Tää sun joulupostaus piristi mun mieltä tänä iltana ihan älyttömän paljon, kiitos tästä😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii, ihana kuulla Elli! ♥♥ Ole hyvä vain, joulutus piristää aina! :)

   Delete
 9. Rakastan myös joulua niin paljon! ♥ En hirveästi tykkää talvesta, mutta alan myös heti koulujen alettua kaipaamaan ja odottamaan joulua. Rakastan sitä, että saa syödä hyvää ruokaa, olla sukulaisten kanssa ja katsoa jouluisia lastenohjelmia. Ne on ihan parhaita :D Joululaulut on myös ihan mahtavia!

  ReplyDelete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.