spring wishlist

22 March 2017

Viimeksi oon jouluna toteuttanut tällasen toivelista-postauksen, eli ajattelin nyt pitkästä aikaa listailla juttuja mitä on mun toivelistalla. Koska kevät on jo pian virallisesti täällä, tällä listalla näkyy myös hieman se keväisyys!

The last time  I posted my wishlist was my Christmas wishlist, so now I'm going to share my spring wishlist!

springwishlist1 Nahkainen reppu. Tai mokkainen. Tai mikä tahansa reppu. Mun Fjällräven-vanhus on palvellut mua jo niin monta vuotta, että oon vakavasti miettinyt siitä luopumista ja uuden hankkimista.
2 Choker-koru(ja). Okei, saatan olla myöhässä tän trendin kanssa, mutta kieltämättä oon aina halunnut tällaisen korun. Oliskohan vihdoin aika myös uskaltaa ostaa sellainen?
3 Erityisherkkä ihminen-kirja. Tästä aiheesta en olekaan vielä blogissani puhunut, mutta koen olevani tosi herkkä ihminen ja tästä kirjasta voisi olla jonkinlaista apua. Ihanaa, että tästäkin aiheesta puhutaan - ja varmasti tulen tulevaisuudessa siitä kirjoittamaan!
4 Kukkakuvioinen bomber-takki. Tällaista oon metsästänyt ja kokeillut ja tilannut. Tämän tyylinen takki mulle pitäisi olla tulossa!
5 Mom-farkut. En edelleenkään omista mom-farkkuja ja niin kovasti niitä haluan! En jaksa aina tiukkoja pillifarkkuja ja painaumia massussa (mukavuudenhaluinen kuin olen), eli nämä on must tällä listalla!

1 Leather backpack. Or any backpack. My old one has been with me years, so I think it's time to say goodbye and say hello to a new one.
2 Choker(s). I admit I might be a little late with this trend... But I love that trend and still don't own a single choker!
3 The highly sensitive person-book. This is a subject I've never talked about before in my blog, but I consider myself a very sensitive person and I think this book might be useful!
4 Floral bomber jacket. I've been searching for something like this and I've actually already ordered a bomber similar to this.
5 Mom-jeans. Somehow I haven't found the perfect pair of mom-jeans, even though I really want them! I can't stand tight jeans everyday, so these are a must on this list.

Mitä sun tämän kevään toivelistalla on?
What's on your wishlist for this spring?

10 comments

 1. Munki pitäis hankkii iso, tosi iso reppu. Mokkainen reppu ois kyl tosi nice. Toi kukkakuvioinen bomber näyttää ihanalta :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, reput on tosi käteviä ja olis tosiaan kiva jos se näyttäiskin kivalta! :-D

   Delete
 2. Noi Mom-farkut olisi täälläkin toivelistalla... :-) En vaan tosiaan tiedä, mistä löytyisi sopivat yksilöt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, en oo mistään löytänyt täydellisiä! :( Tai löysin, mutta minä typerys en ostanut...

   Delete
 3. Ihania juttuja sulla tässä *_*

  ReplyDelete
 4. Mullakin oli ostoslistalla mom-farkut ja nahkainen tyylikäs reppu, mutta nyt oon saanut nekin hankittua! Tommonen kukkabomber olis kyllä ihana nyt kun kelitkin lämpenevät! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, epäreilua! :-D Pakko itsekin alkaa metsästämään kunnolla sitä uutta reppua! Ja jep, toi takki olis ihan täydellinen! :-)

   Delete
 5. Mun listalta löytyy Vansin old skoolit kokomustana (mitkä tosin laitoin eilen tilaukseen), slip in mekko (jonka myös sain ostettua tänään..) ja musta lippis. Eli periaatteessa enään lippis.Myös samanlaiset farkut mitkä sun listalta löytyy ois tosi mageet, mutta en usko että sopis mun vartalomallille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Coool! Sama täällä! Siks niiden metsästäminen onkin niin vaikeeta, kun ei ihan mitkä tahansa istu! :-D

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.