makeup brush collection | real techniques

11 February 2017

Meikkisiveltimet. Mulla on jonkinlainen riippuvuus näihin ja niitä on kerääntynyt jo ihan kiitettävästi. Tänään aionkin jakaa teidän kanssa vasta murto-osan mun kokoelmasta (lisää on luvassa - ei hätää) - eli Real Techniquesin siveltimiä. Lähes kaikki näistä oon tilannut iHerb-nimiseltä sivustolta, paitsi yhden setin Pastel Beautyltä (postaus kyseisestä tilauksesta löytyy täältä).

Makeup brushes - my personal addiction. Today I'll share a couple of my brushes with you from Real Techniques. I've bought the most of them from iHerb, except for one set from Pastel Beauty (to Pastel Beauty Haul click here).

rtrt2
Buffing brush / Tätä sivellintä käytän meikkivoiteen levittämiseen. Vanhin siveltimeni, mutta toimii edelleen! Pointed foundation brush / Täydellinen peitevoiteen ja miksei myös meikkivoiteen levittämiseen. Multitask brush / Nimensä mukaan, tää sopii melkeimpä mihin vain! Itse käytän tätä varjostuksiin. Täydellinen myös puuterille! Setting brush / Tätä käytän highlighterin kanssa, mutta tämä sopii pienen kokonsa vuoksi myös silmänalusien puuteroimiseen.

Buffing brush / This I use when buffing in my foundation. It's my oldest brush, but still works! Pointed foundation brush / Perfect when applying concealer or foundation. Multitask brush / This works almost for anything. I use this for contouring, but it's also perfect for powder. Setting brush / I use this with highlighter, but because of its small size, it works for under eyes or baking.

rt3Powder brush / Tätä sivellintä käytän ainoastaan kivipuuterin kanssa. Ihana huiskamainen ja iso sivellin! Blush brush / Käytin tätä alkuunsa nimensä mukaisesti poskipunan levittämiseen, mutta nykyään tämä on mun puuterisivellin - täydellinen irtopuuterin kanssa.

Powder Brush / This I use with only pressed powder. It's so fluffy and big! Blush Brush / I used this at first as a blush brush, but it's just amazing with loose powder - love it.

rt4Cheek brush / Tätäkin oon käyttänyt varjostuksiin, tää on kivan jämäkkä ja tuo enemmän pigmenttiä kasvoille, kuin esimerkiksi Multitask brush. Duo-fiber contour brush / Tästä on tullut mun poskipunasivellin, mutta toimii varmasti myös varjostuksiin ja moneen muuhun! Lip brush / Huulipunasivellin, jota harvemmin käytän. Kerran oon sitä kokeillut ja toimi oikein hyvin huulimeikin levittämiseen ja blendaamiseen.

Cheek brush / This is great with contouring, it's quite stiff and it picks up more pigment. Duo-fiber contour brush / This has become my favorite blush brush, but definitely works also with contouring. Lip brush / I've used this couple of times and it works really well, but lip brush in my opinion isn't a must to your collection.

Käytättekö te siveltimiä meikkaamiseen? Onko Real Techniques tuttu ja omistatko jotain näistä siveltimistä?
Do you use makeup brushes? Are you familiar with Real Techniques?

10 comments

 1. Kyseinen sivellinmerkki ei oo mulle entuudestaan tuttu, mutta tää sun postaus oli niin vakuuttava ja muutenkin kattava, että ehkä mun täytyy ottaa näistä enemmän selvää!

  PS: Miten voitkaan saada meikkisiveltimet(kin) näyttämään niin ihanilta kuvissa? Oot ihan huippu kuvaamaan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen hankkimaan! RT:llä on ihan superhyviä settejä, joita on helppo aloittelijankin käyttää! :-) Voi, kiitos Ada! ♥

   Delete
 2. Itse omistan Setting Brush, Sculpting Brush, Powder Brush ja Shading Brush Real Techniquesilta ja oon kyllä ollut ihan tosi tyytyväinen! :) Niin laadukkaita ja pehmeitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, Sculpting ja Shading brusheja oon itekin pitkään halunnut, mutta enää ne ei kai ole niin tarpeellisia, kun vastaavia löytyy jo. :) Niin on - mutta kuitenkin sopivan edullisia! :)

   Delete
 3. Oi miten kivat meikkisiveltimet!♥ Itse odottelen tässä jo omia tulevia uusia meikkisiveltimiä postista :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, ihanaa! Toivottavasti pääset pian testaamaan niitä! :)

   Delete
 4. Mä oon kans tykännyt RT:n siveltimistä! Multa löytyy Your Picks-Berlin setti joka on kyllä käytössä joka kerta kun meikkaan. On myös tosi nätin näköisiä! Ei oo irronnut karvoja ja jäljestä tulee hyvä :)

  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän ne on ja on pysynyt mullakin monen vuoden jälkeenkin hyvässä kunnossa! :-)

   Delete
 5. Onpa kiva kokoelma RT:ltä! :) Mulla ei näiden siveltimiä ole yhtään, mutta houkuttelisi kyllä hommata :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen Real Techniquesia kyllä lämpimästi, laadukkaita ja edullisia! :-)

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.