autumn favorites

05 November 2016

enpä oo moneen kuukauteen jakanu mun suosikkeja, niin heitän tähän mun koko syksyn suosikit, toki näitä varmaan olis enemmänkin mutta tässä mun lempparit! :-)

whoops I haven't shared my favorites for a couple months. in this post I'm gonna share my autumn favorites from the whole season.

h&m cotton candle h&m • tuoksukynttilä | scented candle

tään kynttilän sain siis Eliakselta lahjaksi ja se siirtykin suoraan mun kynttiläsuosikiksi. tää tuoksuu puuvillalta ja on ainakin mun mieleen, kivan mieto ja herkkä tuoksu. ja ite kynttilä on tosi kaunis!

this is the candle that I got from Elias and it became my autumns favorite candle right away. it's cotton scented, subtle and mild, not too sweet or too strong. and the ceramic jar is so pretty!

lumene lähde miselli lumene • lähde (source) 3 in 1 micellar cleansing water

mä en oikeen oo ollut misellivesien ystävä sen jälkeen kun sain tietää et suurin osa misellivesistä sisältää EU:sta bännättyä PHMB:tä, vaikka siitä ei lopulta kai mitään haittaa olekaan (en tiedä, en ole asiantuntija). mutta tämä ei sitä sisältänyt! tää puhdistusvesi sisältää 92 % luonnontuotteita ja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. ei jää kiristämään vaan iho tuntuu kivan puhtaalta ja kosteutetulta.

I haven't been very keen on micellar waters, since I heard that majority of them contains the EU banned PHMB. even if it had any cons (I don't know if it has), I didn't like the fact that it was banned. but this one from lumene didn't have that ingredient, so I bought it! this cleansing water contains 92 % natural ingredients and is suitable for all skin types, also sensitive skin. this doesn't dry out my skin at all, it makes my skin feel clean and moisturized.

ichoc white nougat crispie ichoc white nougat crispie

monta kertaa mä oon kaupassa tän ohi kävellyt ja haaveillut ostavani. ja vihdoin sain ostettua ja maistettua. jos tykkäät hasselpähkinästä tai kinder buenoista yhtä paljon kun mä, tykkäät tästäkin!

haha I've walked past this so many times at the market and thinking about buying it. I finally bought and tasted it. if you like hazel nut or kinder buenos as much as I do, you'll love this one!

poskipunatmilani baked blush & lumene miracle blush sorbet

milanin poskipuna sävyssä corallina on ollut mun ylivoimanen suosikki pastel beautyn tilauksesta. rakastan tätä sävyä! ja sopii muuten tosi hyvin yhteen lumenen voidemaisen poskipunan kanssa, joka on tosin sävyssä kesä hymyilee (ha eikä muuten hymyile). tykkään tykkään!

surprisingly milani's baked blush in shade corallina has been my ultimate favorite out of everything I ordered from pastel beauty. I just love this shade! and it matches perfectly with lumene's blush sorbet, which is in shade lovely summer. like them both!

iittala taika sininen iittala taika muki | mug
tän mukin sain mun kahdelta ihanalta ystävältä myöhäiseksi synttärilahjaksi (joka ei siis ollut näin myöhässä. :-D - mun synttärit oli heinäkuussa).  tää on jotenkin ihanan syksyinen ja rakastan muutenkin taika-sarjaa! ♥

I got this mug from my two dear friend for a late birthday gift (which wasn't this late. :-D - my birthday was on June, haha). this has the perfect autumn vibe and I just love this taika-series in general! ♥


musiikkisuosikkeja mulla olis jakaa enemmänkin, mutta ylivoimanen suosikkiartisti on ollut Bishop Briggs. erityisesti nää biisit on miellyttäny mun korvia, eikä ne kyllästy niihin millään. mun spotify-soittolistoja voi muuten kuunnella tästä tai yläpalkista spotify-ikonin kohdalta.

I actually would have so much more music favorites to share, but Bishop Briggs has been my ultimate favorite artist. especially these songs from her are amazing, and I just can't get enough of them. you can check out my spotify-playlists here, or you can click on the spotify-icon on the navigation bar.

14 comments

 1. miks oot noin hyvä kuvaaja?? miks sun blogis on täydellinen? miks tää postaus oli täydellinen? <33

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha eläs nyt Ada, tässähän iha punastuu! :-D kiitos! ♥

   Delete
 2. Pitää laittaa tuo Lumenen misellivesi testiin! Ja ichocin suklaat on kyllä hyviä, ehdottomasti parhaita vegaanisia suklaita mun mielestä! ♥

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen kyllä kokeilemaan! pitääpä munkin testailla enemmän ichocin suklaita. :-)

   Delete
 3. Ihanat suosikit! :) Täälläkin ollaan aikamoisia kynttilähamsuja :D Ja kannattaa hei kokeilla MOSSA:n misellivettä, se on luonnomukainen ja ekosertifioitu misellivesi! Mulla on menossa nyt varmatenkin kahdeksas tuubi, se sopii mainiosti mun herkälle iholle ja painii about samassa hintaluokassa tuon Lumenen kanssa, löytyy myös esim. Prisman hyllyiltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei kiitti vinkistä! pitääkin tsekkailla jos ton lumenen tyhjennyttyä ostaisin sitä! :-)

   Delete
 4. Oi miten ihania suosikkeja! Täytyypä pitää silmät auki tuon suklaan kanssa! :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen testaamaan, oli ainakin mun mieleen! :-)

   Delete
 5. Ompa ihania suosikkeja! Varsinkin toi kynttilä vaikuttaa ihanalta <3

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti Kiia! ♥ se tuoksuu kyll' tosi hyvältä, etenkin jos on herkkä nenä. :-)

   Delete
 6. Oi vitsit noi H&Mn tuoksukynttilät on kyllä niin ihania ja täydellisen tuoksuisia! :-) kiva postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti Ninni! h&m on tosiaan panostanut kynttilöihin! ♥

   Delete
 7. Noita hooämmän kynttilöitä ei voi kuin kehua, ne on ihan täydellisen tuoksuisia eivätkä maksakaan paljoa! Ihania suosikkeja sulla kaikenkaikkiaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niimpä! joskus kynttilöistä pyyetään ihan hulluja hintoja ja vaikka ne hyvältä tuoksuiskin, hinta-laatusuhteeltaan h&m:n kynttilät on kyllä parempia kuin hyviä! ♥

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.