the day off

09 September 2016

IMG_9368 IMG_9360 IMG_9357 no totta kai lenssu tuli mullekin. kuumetta oli eilen illalla ja tänään, mut buranalla sain sen sentään alas. heräilin taas yöllä nivelkipujen takia, miten voikaan sattua niin paljon. tänään siis vietän sairaspäivää kotona kera vhs:ien ja piparminttuteen. onneks huomenna on viikonloppu, niin ehtii parannella ittensä ennen maanantaita - toivottavasti.

ps. katsooko kukaan enää vhs:iä? meillä kaikki disneyleffat on siinä muodossa, enkä haluis luopua niistä. mulle naurettiin kuitenkin jo yläasteella, kun mainitsin että käytän vielä videonauhuria - ja käytän edelleen kuusi vuotta myöhemminkin. onko kohtalontovereita vai oonko mä ainut vanhanaikanen käpy? |

well of course, the cold caught me too. I had fever last night and today, but I got it down with some painkillers. I woke up several times last night again because of pain in my joints - how can it even hurt so bad? so today I'm having a day off home with vhs and peppermint tea. luckily weekend is starting tomorrow, so I'll have time to recover before Monday - hopefully I will.

ps. is anyone else still watching vhs? all of our disney movies are in vhs-form, and I really don't want to throw them out. I was actually laughed at years ago, when I told I still watched vhs's - and I'm still watching! are there anyone else or am I the only old-schooler here?

14 comments

 1. Täällä yksi 28-vuotias, joka rakastaa VHS-piirrettyjä! :---D Etenkin kipeänä ollessa... Hävettää ehkä myöntää, mutta myös nyttemmin jo 8-vuotiaan lapsen Muumi-DVD:t on mulla tosi ahkerassa käytössä silloin, kun oon kipeänä. Niistä vaan tulee niin ihanan kotoisa olo!

  Toivottavasti menee lenssu viikonlopun aikana ohi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. jes ihanaa en ole ainut! :-) ja tosiaan ei tarvi muumeja hävetä, mulla pyörii tälläkin hetkellä yks jakso telkkarissa... :D

   toivotaan parasta! ♥

   Delete
 2. tsemppiä sanniii, nyt vaan lepoa ettei tule pahempaa! <3 itse koin tämän aika konkreettisesti, sillä ensin oli vain pientä lämpöä, mut sit seuraavana päivänä menin kouluun ja lenkille, lämpö oli laskenut. sittenhän se tietty taas nousi ensin ihan pieniin lukemiin, mutta lopulta suurimmat mittaustulokset olivat 38.9 astetta... onneksi nyt kuitenkin olen ollut ihan terveiden kirjoissa muutaman viikon. tosin nyt vasta tällä viikolla uskalsin lähteä ekoja kertoja treenaamaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos Ada! ♥voin uskoa, lenkkeilystä se vielä pahenee. :-( mulla ei onneks oo kuume mennyt ihan noin korkealle mut 38 molemmin puolin on heitellyt. eiköhän tästä parannuta! :-)

   Delete
 3. Paranemisia sinne päin. Meidän VHS lensi roskiin joku pari vuotta takaperin.

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. tänks! :-) haha ei oo kai mikään ihme et on lentäny jo roskiin, ne on kohta varmaan jo antiikkia. :-D

   Delete
 4. En enää kattele videoita, mutta Disneyn leffoja ym. vanhoja lastenleffoja kyllä! :D Oon niitä yrittänytkin metsästää DVD:nä, koska ne on vaan niin hyviä ja nostalgisia. :D Sun blogin kuvissa on muuten tosi kiva tunnelma! :)

  Jenni's lullaby

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiitti! :-) sama täällä, oon koittanut etsiä niitä dvd:llä, koska videonauhureita harvemmin löytyy. :-D

   Delete
 5. Täälä kans kuumeen keskeltä kirjoitellaan! Onneksi tosin jo voiton puolella :) Voi että, harmi kun pitikin muuttaa pois kotoa ja VHS jutut jäi kaikki äidin työ :') niihin tuli aina välillä kausia että oli pakko katsella!
  Ihana blogi sulla muuten <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. samoin, kohta kun muuttoa pukkaa, niin vhs:t jää tänne. :-( kiitos Henna! ♥

   Delete
 6. Voih mitä nostalgialeffoja!♥ Maa aikojen alussa on nähty tuhat kertaa ja Mulan oli (ja on) ihan mun suosikki. Meilläkin taitaa olla kotikotona laatikollinen videokasetteja ja toimiva VHS-nauhuri jossain kellarin kaapista, ellei niitä ole mun selän takana heitetty roskiin...

  Ihana ulkoasu blogissasi! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. samat suosikit on mullakin! ♥ kiitos Larissa! :-)

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.