for real

03 September 2016

IMG_0796
no helou! enpä muista millon viimeks oon kirjottanut kuulumisistani. ihan liian pitkä aika. tosiaan, mun blogi sai pienen muodonmuutoksen (joka tosin vaati aika pirun paljon töitä). oon tätä muutosta suunnitellut jo muutaman viikon ja luonnostellut ulkoasua - ja nyt se ois valmis! :-) melkein kaikki kuvat on nyt suuremmassa koossa, paitsi wishlistit, jotka olin tallentanut pienempään kokoon. mut voin sanoa, et siinä riitti kyllä hommaa.

mitä muuta mä sit olen tehnyt kuin muokannut ulkoasua? no töitä. mun arkipäiviin ei enää muuta mahdukaan kuin työt. toisaalta kiva kun on koko ajan tekemistä, mut onhan se rankkaa. siksi musta ei oo täällä kuulunut. mutta nyt kun ulkoasu on (ainakin omaan silmään) kohdillaan, motivaatio bloggaamiseen on palannut! toivottavasti saisin aikaiseksi postailla useammin, vaikka työt rajottaakin aika paljon.

mitä muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? :-) ps. tästä eteenpäin postaan myös enkuksi, ihan vaan koska. |

well hello! I can't remember the last time I've written about how I'm doing. it's been way too long. so my blog went through a little visual transformation (which was actually damn hard to do). I've been planning this for quite a long time and sketching layout - and now finally it's ready! :-) almost all of the pics are now in bigger size, except for the wishlists, which I had saved in smaller size. still, there was a whole lot of work.


so what else I've been doing except for modificating layout? well, work. my weekdays are mostly filled with just work. that's why I've been m.i.a. on the other hand, it's nice to have things to do. but now when the layout is on point (at least in my opinion), my motivation towards blogging is back babyy! i hope that I could be more active with posting, even though work restricts quite a lot.


how you guys like my new layout? :-) ps. from now on I'm writing also in English, so welcome to my blog you foreign stalkers!

10 comments

 1. Ihana tää uus ulkoasu! Kivan simppeli mutta silti omaperäinen ja mieleenpainuva :) ja kaunis olet sinäkin!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. I love it when people write both in Finnish and English! And I gotta say I just love your hair ♥

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha I hope my English is readable. :-D and thanks! ♥

   Delete
 3. IHANA ULKOASU! Simppeli, mutta persoonallinen. :-) Kiva, että kirjoittelet nykyään myös englanniksi, minulta se ei kyllä onnistuis millään... Innolla odottelen seuraavaa postausta, koska sun blogisi on lovea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. khihi kiitti Ada! :-) katotaan kuin hyvin se sujuu multa, oon opiskellut enkkua viimeks öö 2 vuotta sitten? :-D

   Delete
 4. Tosi kaunis ulkoasu! :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. tää uus ulkoasu on tosi upee! <3 ja niin kiva lukee nyt sun tekstei myös englanniks!

  https://notttwice.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti Milla! ♥ kiva et tykkäät! :-)

   Delete

Instagram @sannilina

© sannialina. Design by FCD.